ინტერვიუ

                      ქარული ღვინოს შესახებ:

       საქართველოში არსებობს დიდი და პატარა მარნები, არის ისეთი ღვინოები რომელიც ექსპორტზე არ გადის, ღვინოს ძალიან ბევრი სახიობა არსებობს წითელი თეთრ-ქარვისფერი და როზე. არის მშრალი, ნახევრად მშრალი, ტკბილი, და ნახევრად ტკბილი, მშრალებში ყველაზე პოპულარული არის წითელი ღვინოა საფერავი , და მუკაზანი  არის ევროპული და ქართული დრადიციული ხერხი. არის ნახევრად ტკბილებში ყველაზე წვირად ღირებული ღვინო სახელად უსახელური რომელიც ბევრ კომპანიას არ აქვს. შემდეგ მოდის ხვანჭგარა რომელშიც ორი სხვადასხვა ჯიშის ღურძენი ალექსადროული მუჭურეთული.                                                     შემდეგ არა ნაკლებ პოპულარული  ქინძმალაური რომელშიც არის საფერავი ჯიშის ღურძენი ნახევრად ტკბილებში არის კიდევ ოჯალეში ალაზნისველი ახაშენი, არა ნაკლებ მოთხოვნადია თეთრი ღვინოც ყველაზე მოთხოვნადი არის მშრალი ღვინო როგორც ევროპული ისევე ქვევრის მაგალიღად წინანდალი რომელშიც არის ორი ჯიშის ღურძენი. რქაწითელი და მწვანე ხოლო ქარვისფერი ღვინო ეს არის მხოლოდ თეთრი აუცილებლად ქვევრის ანუ მშრალი, თეთრ მშრალ ღვინოებში შედის ასევე მწვანე ქისი-რომელიც არის  იშვიათი ჯიშის ღურძენი და არ გადის ექსპორტზე ასევე ხიხვი რქაწითელი ჩინებულები ციცქა და ცილაკაური, თეთრი ნახევრად ტკბილის მხოლოდ სახეობა არსებობს ესენია ალაზნისველი ტვიში ქისი და თეთრი ხვანჭქარა, ნახევრად მშრალი არის ფიროსმანი როგორც თეთრი ისე წითელი და როზე არის მშრალი ნახევრად მშრალი და ნახევრად ტკბილი.

Comments